Agnes Zalme

Er zijn wellicht momenten in je leven dat je iets wilt veranderen. Mogelijk een beter overzicht nodig hebt, of wilt loskomen uit een bepaalde situatie. Misschien zie je het totaal niet meer zitten, of ben je helemaal vastgelopen. Dan is het belangrijk dat je bij iemand terecht kunt die met jou op zoek gaat naar een oplossing die bij je past. In een veilige setting.

Hypnotherapie & psychosociale therapie

Er zijn veel mogelijkheden in deze therapie. Lichamelijke klachten, allerlei zorgen en problemen, en als dingen niet meer gaan. Dat kan zijn op het werk, of in de relatie, of gewoon als je niet lekker in je vel zit.

In deze therapie leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf luisteren. Daardoor kom je dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten die je op je eigen manier kunt toepassen in het dagelijks leven om zo je doelen te verwezenlijken.

Als therapeut begeleid, ondersteun en help ik je om je eigen weg (weer terug) te vinden. Hypnotherapie is een zeer krachtige vorm van therapie. Je kunt je na een aantal behandelingen weer beter opgewassen voelen tegen de dagelijkse uitdagingen van het leven en je kunt je evenwichtiger voelen in relaties. Ieder mens is uniek dus de begeleiding verschilt per persoon maar ik begin altijd met een (gratis en vrijblijvend) gesprek, en bepaal aan de hand daarvan wat de geschikte weg is naar de oplossing voor jou.