Alice Lagendijk


06- 13 77 22 68
info@beterfit.com
www.beterfit.com

Volg Beter Fit op Facebook

Ik ben Alice Lagendijk-Oort en woon en werk in Voorschoten. Ik ben als diëtist in juli 1995 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Groningen. Vrijwel direct ben ik als diëtist aan de slag gegaan in de thuiszorg. Met ruime werkervaring in de thuiszorg, het revalidatiecentrum, het ziekenhuis en het verpleeghuis, ben ik mijn eigen Diëtistenpraktijk Beter Fit gestart in 2011. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden en te motiveren in het aanpassen en veranderen van hun eetpatroon en leefstijl. Voeding en gezondheid staan dicht bij elkaar.

Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met overgewicht en kritisch eetgedrag, mensen met kanker en het coachen van mensen om het (eet)gedrag te veranderen o.a. bij emotie-eten. Ik heb daarnaast veel ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht, diabetes mellitus type 2, hypercholesterolemie, hypertensie, spastische darmen, COPD en ondergewicht. Ik werk hierbij graag samen met andere disciplines.

Beter Fit werkt in de basis met de adviezen van Puur Gezond. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van pure onbewerkte producten. Als u in de supermarkt rondloopt is er een enorme keuze aan voorverpakte producten. Gezond eten, doet u door vooral puur te eten. Ik maak een advies op maat, die dicht bij uw huidige eetpatroon ligt. Echter kunnen we ook uw doel bereiken op een andere manier, zoals bijvoorbeeld een koolhydraatbeperkte voeding of met een voedingssysteem met (pure) maaltijdvervangers en detoxen. Wij gaan samen op zoek wat voor u het beste werkt.

Heel veel mensen weten wat gezond eten is, maar hoe doet u dat?! Veranderen van gedrag is de sleutel tot succes! Beter Fit heeft zich gespecialiseerd in verschillende gespreks- en coachtechtnieken om op een positieve manier, vaardigheden te verbeteren of te leren, om het gedrag blijvend te veranderen.

Kijk gerust eens op mijn website www.beterfit.com voor meer informatie of neem contact met mij op via:
info@beterfit.com of
06-13772268.

Met vriendelijke groet,

Alice Lagendijk,
Diëtist, Leefstijlcoach en Kindereetcoach
Kinderdiëtist, diëtist Oncologie, diëtist Chronisch Zieken