Alwine Kruisselbrink

Tel:06 – 45 281 908

Alexander Techniek: Verminder klachten en voorkom blessures. Met Alexander Techniek kost het dagelijks leven minder energie.

Heb je al een tijdje last van een pijnlijke arm, nek, schouder of (onder)rug? Ervaar je vermoeidheid of spanning in je lijf door burn-outklachten? Probeer je van alles om van jouw klachten af te komen maar zonder het gewenste resultaat? Dan bestaat de kans dat onnodige spierspanning de boosdoener is. Deze bouw je ongemerkt op door de manier waarop je zit, staat en beweegt, of door stress en emotie.

Ontspannen en efficiënter bewegen

Ben je benieuwd of ook jouw klachten te maken hebben met onnodige spierspanning en wil je leren hoe je hier zelf iets aan kunt doen? Ga dan samen met mij aan de slag met Alexander Techniek. Hiermee help ik je om ontspannen en efficiënter te bewegen waardoor je minder vermoeid raakt en ander lichamelijk ongemak voorkomt of verlicht.

Gratis proefles

Wil je zelf de voordelen van Alexander Techniek ervaren? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles. Heb je vragen die je liever eerst bespreekt? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.