De helende kracht van familie opstellingen

Dinsdag 29 november 2022
19.00-20.00 uur

Bibliotheek Voorschoten
Wijngaardenlaan 4, 2252 XN Voorschoten

Gratis toegang

Woensdag 30 november 2022
19.00-20.00 uur
Bibliotheek Wassenaar
Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar


Gratis toegang

Ben je benieuwd naar het gedachtegoed van familieopstellingen?
Je bent van harte welkom.

Op allerlei manieren heeft onze familie invloed op ons leven. Waarden en overtuigingen werken een leven lang door en beïnvloeden bijna automatisch onze keuzes, welke plek we innemen op ons werk, en de manier waarop we onze kinderen grootbrengen. Maar passen ze nog wel bij wie we willen zijn?

Deze avond laten we je zien hoe je met een familieopstelling inzicht kunt krijgen in je familiedynamiek en waarom je de dingen blijft doen zoals je ze doet, zelfs als je dat helemaal niet wilt.  

Je hoeft geen voorkennis te hebben, we willen je uitnodigen stil te staan bij jezelf en mogelijke vragen die je hebt, die je niet goed kunt plaatsen maar die wel van invloed zijn op je leven. Mocht je nu al vragen hebben of na deze bijeenkomst kun je ons bereiken via de nummers vermeld op onze websites. Tot ziens.

Margreet Houdijk www.margreethoudijk.nl

Mensen zijn altijd bezig met groei en ontwikkeling. We hebben een innerlijke drijfveer, een verlangen naar heelheid en gezondheid. Deze ontwikkeling kan door omstandigheden tijdelijk vastlopen. Ik begeleid je in een positief veranderingsproces. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag zodat je kunt kiezen om dingen anders te doen, je eigen pad te lopen en eigen keuzes te maken.  

Anita van Schie

Anita van Schie www.coachenenverbinden.nl

Ik heb jarenlange ervaring als familieopsteller, coach en trainer binnen het onderwijs, advisering, training en coaching van het individu of binnen het systeem zoals ook het gezin. Ik werk met passie, zonder oordeel en ik vind ieder mens de moeite waard om te ontmoeten. Ik geloof in samenwerken, samen onderzoeken en samen oplossingen aangaan en dan weer zelfstandig het leven oppakken. Coachen en  Verbinden is de rode draad in mijn benadering. Mijn specialismen zijn: Familieopstellingen, systemisch coaching, onderwijs coach en adviseur, healing therapeut en traumatherapeut.