Els Potma

06-554 291 04
elspotma@hotmail.com
www.praktijkvleugels.nl

Leven vanuit je hart, dat geeft Vleugels! Mijn naam is Els Geerts-Potma, ik ben holistisch therapeut en coach in Voorschoten en voer mijn praktijk onder de naam Vleugels.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als communicatiewetenschapper en journalist. Enkele jaren geleden, toen ik moeder werd, veranderde er iets in mij. Het gezinsleven combineren met een volle en intensieve werkweek, waarin ik vanuit mijn functie altijd ‘aan’ moest staan kostte me meer energie dan ik had. Een burn-out was het gevolg.

Een holistisch therapeut wees mij erop dat ik volledig leefde vanuit mijn hoofd. En inderdaad, ik wist eigenlijk niet meer goed wie ik diep vanbinnen was. Op aanraden van die therapeut ben ik vanaf toen heel bewust tijd gaan investeren in mijzelf. Ik volgde workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, creativiteit en spiritualiteit. Door die tijd te nemen, keerde ik steeds meer terug naar mijzelf. Dit voelde zo goed, dat ik in 2020 een beroepsopleiding ben gaan volgen om holistisch therapeut te worden.

Ik heb inmiddels een hele fijne praktijkruimte aan huis, waar ik vrouwen help die zich herkennen in mijn verhaal. Ik heb mijn leven hiermee een enorme ommezwaai gegeven en ben iedere dag weer dankbaar dat ik die draai heb durven maken.

Als mijn verhaal iets in jou raakt, maak dan gebruik van de mogelijkheid om een gratis ‘lichter leven’ gesprek met mij te voeren. Ik maak een halfuur tijd voor jou om met je mee te kijken op welk vlak jij veranderingen aan zou kunnen brengen. Een gesprek van hart tot hart: no strings attached!