Margreet Houdijk

Iedereen heeft de behoefte zich te ontwikkelen. Maar daarvoor is inzicht nodig in je eigen gedrag. Als je jezelf beter leert kennen en weet waar bepaald gedrag vandaan komt, weet je ook beter wat goed voor je is en wat niet. Pas dan kun je bewuste keuzes maken. Heb jij interesse om bepaalde persoonlijke thema’s eens uit te zoeken onder professionele begeleiding?  

Ik steun je als je iets wilt veranderen in je leven, maar moeite hebt zelf In beweging te komen. Individueel met mij in de coaching, of samen met andere vrouwen in een groep, leer je ontdekken hoe je jezelf ruimte geeft door oude belemmerende gedragspatronen los te laten. Dan kan er iets nieuws en moois ontstaan.

In mijn begeleiding maak ik gebruik van  systemische werkvormen, familieopstellingen, communicatiepatronen en emotioneel lichaamswerk.

Ben je benieuwd of coaching wat voor jou is, neem dan hier contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ook ben je welkom bij onze informele leerkring, waar we met een groepje vrouwen thema’s oppakken die zich ter plekke aandienen.

Jouw voetstappen zijn
de weg, verder niets
Er is geen weg
De weg ontstaat door lopen
Door te lopen baant men de weg
En achteromkijkend,
ziet men het pad….

Antonio Machado